Zandhoveboszijuitgang Oude Mars Zandhovebos_Manege Zandhovebos

De week van de mantelzorg

Recordaantal aanmeldingen Week v/d Mantelzorg

dinsdag 8 november 2016 12:50, bron Weblog Zwolle

Zwolle - De activiteiten in de Week van de Mantelzorg hebben een recordaantal aanmeldingen opgeleverd: ruim 750. Daarmee overtreft de Week van de Mantelzorg in Zwolle nu al de voorgaande jaren.
Ontspannende, culturele en informatieve uitjes waar nog enkele plekken vrij zijn, zijn bijvoorbeeld een beweegactiviteit bij Zorgspectrum Het Zand, het Parkinsoncafé over ‘Valpreventie' en de themabijeenkomst over borderline. Voor jonge mantelzorgers is er nog plek bij de Helden-workshop, waar ze middels theater aan de slag gaan met het thema mantelzorg. Mantelzorgers die belangstelling hebben voor deze of andere uitjes in de Week van de Mantelzorg, kunnen het aanbod bekijken en zich aanmelden op www.mantelzorgzwolle.nl/weekvandemantelzorg. Voor alle activiteiten geldt dat er op basis van volgorde van aanmelding toegang wordt verstrekt, dus wees er snel bij. Vol is vol.

Actieviteiten Zandhove

Dinsdag middag 8 november 2016.

Het was druk in het restaurant van locatie Zandhove van er kwamen meer dan 60 mantelzorgers, vrijwilligers en familie van clienten af op de activiteiten. Deze waren door Zandhove in samenwerking met het IVN Zwolle georganiseerd. Er werden 5 groepen geformeerd. De groepen gingen op pad om opdractjes uit te voeren in het Zandhove bos. Hiervan een mini verslag op deze pagina. Ook werden opnames gemaakt voor het programma koffietijd een dezer dagen wordt uitgezonden op RTL4. .

Elfje

Elfje is een gedichtje van elf woorden.

Naald verliezende boom.

Tijdens de wandeling konden we niet op de naam komen van de naald verliezende boom. Even het internet geraadpleegd en vond de Moeras Cypress .

Foto's

Slide show

Klik voor de foto site! Hier.